Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
hej dagbog, i går aftes var der en engelsk talene religiøs, der forsøgte sig med de åndsvage orden aka entropi argument. Heldigvis kan jeg huske alle de samtaler andre har haft, og dermed også hvad der skal svares på det. for entropy argumentet snakker om et lukket system, og ikke et åbent system. Hvis man går udenfor, vil man kunne se en sol der sender sine livgivende stråler ned på jorden. Det kan godt være, at vi er på vej imod et dødt univers hvor alle sole brænder ud.. men indtil videre har vi en sol, der har indflydelse på livet på jorden, og udviklingen heraf. Kort sagt, - også forsvandt han. i daglig tale, vil jeg også sige at der ikke er orden i universet. Vi ser det ud fra vores lille jord, der er et så tilpas fredeligt sted i universet, at vi ikke er blevet ramt af store altødelæggende astroider lige for nyelig.. og med et kæmpe univers, må dette kunne ske..universets "regler" er ikke regler på samme måde, - ingen har givet dem.

Nå det er tid til at tage hjem til far, min bror er der i dag. Så må jeg se AronRa's video færdig når jeg kommer tilbage

Jeg tænker tit på, hvor mange milliarder galakser der er som mælkevejen.. hvori solsystemet kun er et system af milliarder.. hvad er chancen for liv.. det svare måske til at spille lotto, men med milliarder af milliarder af chancer, pga det kæmpe store univers, hvoraf vi kun har set en brøkdel overfladisk.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget han forsvandt er publiceret 30/04-2024 17:01 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.