På min nye arbejdsplads har vi to kaffeautomater; to forskellige ovenikøbet. De står dog lige ved siden af hinanden, men som vi alle ved, er kaffeautomater jo nogle meget sociale væsener.
Den ene kaffeautomat har åbenbart en forkærlighed for at lave tynd kaffe. Så nu prøvede jeg den anden, en smart lille tingest (der ifølge knapperne ikke kan putte mælk og sukker i). Denne maskine bad jeg så om at lave en kop espresso og bagefter cappucino (da de kopper den producerer, er endnu mindre end den andens), og min illusion var så, at dette ville give noget, der smagte som espresso og cappucino blandet sammen. Jeg var faktisk lidt i tvivl, om det ville blive for stærkt, men jeg erfarede så, at det mest af alt smagte af fortyndet kaffe med en smule mælk i. Skal jeg nu virkelig til at drikke espresso for at få noget, der bare smager lidt af kaffe?
Skriv kommentar
Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.