Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
9 år siden
De første år
Camilla Grub...
11 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
5 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Oven på den mandag , hvor det slap ud , hvor service indstillet jeg er , så følte, at jeg var nødt til at tilbyde studiegruppen, de samme præmisser. .Især da de råder over det samme, lokale hver torsdag .
så det annoncerede jeg i torsdags , men da kun da ca. halvdelen var til stede , så skrev jeg til de fra værende på mail , hvad vi nogenlunde var blevet enige om , der er så dukket svar op om deltagelse , og andre om ,at få ,nærmere øjenetring , så mon ikke den går hjem .
det jeg har i tankerne lige pt. er at producere en prastrami ,"oksespidsbryst , saltet med krydderier, røget , og kogt til stor mør hed ,og lagt i press" og så bare et stykke svinenakke saltet og røget , kogt og lagt i press. severes på Hj. bagt rugbrød, med Hjemmelavet Itali. salat.
pastramien på rugbrød , med en rødbede/pebrod salat. det tredie stykke vil der være frit valg , karrysild , kryddersild, eller filskefilet m. hj, remo.
Smurte rugbrød med krydder fedt ,smør.
nu er jeg begyndt at få ryddet op i mine gamle krydderier , for at få overblik over hvad jeg mangler.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget sundet mig lidt er publiceret 20/10-2019 19:08 af Erling Thestrup (ordkløver6).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.