Helt ny og alt det dér
LizetteHE
12 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
15 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Snart færdig med at samle en stak gamle aviser...
Frederiksholms Avis okt 1941 - dec 1945
Hvad der var bunke på lokalhistorisk arkiv, er nu pakket pænt som bog med hård pap omkring...

Faldt over en opskrift dec 45 (første jul efter krigen):

En lille torskerogn, 1 1/2 Spk. Smør, 1 lille Løg, 1 1/2 Spk. mel, fløde, salt, peber, citronsaft.

Rognen koges i vand tilsat vand og en spsk eddike i 20 min., lægges i koldt vand. Flaaes og Moses med en gaffel. Det hakkede løg svitses i smørret.
Rognen tilsættes. Melet kommes i, hvorefter der spædes med fløden.
Stuvningen koges 5-6 min.
Smages til med citronsaft. Spises som frokostret med ristet brød.

Velbekomme
Bør vist stå sin prøve...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stuvet torskerogn er publiceret 19/02-2017 21:22 af Levi Pedersen (leviP).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.