9 timer, 43 minutter siden

Infektion

Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 7 måneder siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
8 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Hej dagbog, jeg er som sagt kommet hjem. De kunne ikke finde ud af hvad det var, det eneste de kunne se var et infektionstal.

Jeg har stadig konstante aftaler med toilettet, hvor jeg pludselig kan mærke at jeg skal skynde mig.

Så må jeg se, jeg håber jeg får tid i weekenden, til at se om der evt er nogle besvarelser i debatten. Det er mit område.. og jeg har tit overvejet at skrive en bog om det. Kalde den samtale med religiøse, hvor jeg besvare alle de mange dårlige argumenter de har. Jeg er selvfølgelig nød til at komme ind på big bang, abiogenesis og evolution.. og kun fordi de religiøse har en skæv tro på, at hvis bare disse anerkendte teorier kunne forsvinde, så står deres eventyr bedre.. men det gør det ikke! F.eks, hvis vi ikke vidste hvordan lyn og torden bliver til, ville tor der svinger hammeren så være mere sandsynlig? Nej..

Jeg brugte min æble pose igen, da jeg snakkede om lykke og sorg..og det at opgive at finde en partner. Hvis du står foran en sæk med æbler.. og du må erkende at du er blind, vil du så blive ved at hive et æble op af posen..hvis du igen og igen finder et dårligt? Finder man konstante typer der ikke er gode for en, så må man erkende sit ansvar/blindhed.. droppe søgningen, og finde noget andet at leve for.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Infektion er publiceret i går kl. 14:52 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.