10 dage siden

Tidlig Morgen

Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
10 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
9 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Vi, uvante med mod
Ansu Orheim ...
2 måneder, 2 dage siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
9 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
14 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
8 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
16 år siden
Hej dagbog, - fra tidlig morgen da jeg vågnede, så jeg at der lå et svar og ventede på mig.. Det var ikke fra en religiøs.. okey, - Det var en kvinde der skrev, at ham den religiøse havde fået det at vide, som jeg skrev.. så mange gange..men at det ikke nyttede. Så jeg skrev, at jeg ikke var typen der nogen sinde gav op! men at manden nok har brug for at få det at vide af flere forskellige stemmer.. at jeg heller ikke regnede med, at manden ville sige "du har ret" blot fordi jeg skrev det..Men måske er han klar til at læse og forstå det engang.. og imens kan der være andre, der blot læser med i debatten, der er klar til at læse og forstår..som har gavn af de mange svar, som vi ateister kommer med..

Som sagt, - hvor end de stikker deres hoved frem, og jeg ser det.. så vil jeg gå efter dem! der er ingen nåde mere.. hvis de engang taler om mig, så vil jeg ha det fint med det..det viser blot, da de er bange for at tale MED mig.. og hvorfor mon det.. på med noget musik.. "The Rasmus - No Fear" - Jeg skal også ha lavet en kommentar på "goodness in peoples" video'er - han tager rundt og hjælper en del hjemløse i usa. Der er en del kristne der skriver, at han blot gør det for at få opmærksomhed, fordi han filmer der.. så det er i virkeligheden ikke godt.. og at de hjemløse bare kan tage sig sammen.. så vil jeg som ateist skrive, at han ikke gør nogen guds arbejde.. da guder ikke findes, men at han gør det arbejde som vi mennesker burde gøre, hvis vi skal ha en bedre jord.. husk i følge biblen er gode gerninger som beskidte klæder.. kun ved naiv tro, kommer folk ind.. men skulle tro, at det var nogle onde folk, der havde skrevet den bibel..

Jeg læste lige noget, der ikke giver mening.. For alder giver ikke livserfaring eller visdom, hvis man ikke opsøger den igennem sit liv, og ikke tør tage debatten.. uden diverse faktore, gør alder kun folk gamle..

Jesteren inde i mig havde lige en besked til mig :) if you visit af house full of nuts, and a house full of fools.. and you think you come out wiser? well, cheers.. because you must have been a moron before you entered...

If you place yourself amoung fools, you might look good.. but if you place yourself with those you have data to back up their knowledge, you might learn something... be sure to know, who is who!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tidlig Morgen er publiceret 23/06-2024 09:11 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.