Oven på den mandag , hvor det slap ud , hvor service indstillet jeg er , så følte, at jeg var nødt til at tilbyde studiegruppen, de samme præmisser. .Især da de råder over det samme, lokale hver torsdag .
så det annoncerede jeg i torsdags , men da kun da ca. halvdelen var til stede , så skrev jeg til de fra værende på mail , hvad vi nogenlunde var blevet enige om , der er så dukket svar op om deltagelse , og andre om ,at få ,nærmere øjenetring , så mon ikke den går hjem .
det jeg har i tankerne lige pt. er at producere en prastrami ,"oksespidsbryst , saltet med krydderier, røget , og kogt til stor mør hed ,og lagt i press" og så bare et stykke svinenakke saltet og røget , kogt og lagt i press. severes på Hj. bagt rugbrød, med Hjemmelavet Itali. salat.
pastramien på rugbrød , med en rødbede/pebrod salat. det tredie stykke vil der være frit valg , karrysild , kryddersild, eller filskefilet m. hj, remo.
Smurte rugbrød med krydder fedt ,smør.
nu er jeg begyndt at få ryddet op i mine gamle krydderier , for at få overblik over hvad jeg mangler.
Skriv kommentar
Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.