Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
7 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
8 år siden
poop
Regitze Møbi...
10 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
7 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
8 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Hej dagbog, - Jeg må sige, at min lærdom har ført mig til en reflektion der siger, at alt for mange tror de kender svaret, og alt for få forstår at stille det rigtige spørgsmål. Jeg siger ikke hvad du skal gøre, - det er ikke mit bord, men jeg kan lytte og stille spørgsmål, der måske for folk til at tænke.. i langt høre grand, end hvis jeg bare gav dem mit svar..

Jeg siger dette, fordi jeg bliver lidt stolt.. når jeg bliver spurgt, om jeg kan tage mig af en elev igen.. da moren har spurgt efter mig! Men jeg er ikke pædagog eller lære.. jeg er IT. Måske er det fordi der er brug for noget andet.. jeg spurgt den øverste leder, - et godt menneske også.. hun sagde, at jeg kunne noget med at snakke med folk.. at man ikke skulle undervurdere det.

I house MD, sagde en der havde psykiske problemer, da han spurgte om hvorfor ham.. at hun bare gerne ville dele rum med ham en tid og snakke. Det er en af de vigtigste ting, - hvem vi deler værelse med. Har vi et godt hjemme værelse, eller en god base.. så kan vi klare udeværelserne langt bedre.


Hjemad i bussen fik jeg en tanke, - måske er den skør.. men dregen er lidt sky, og indad vendt i sin egen verden.. Måske ville det være en ide, hvis han fik et skildt på, hvor der stod IT! - ikke at jeg har sådan et..men jeg tænker, hvis han skal hente noget.. og folk spørger ham om noget, så vil han kunne føle sig sikker bag skiltet?! .. jeg ved det ikke... Jeg ved det ikke, - jeg har ikke alle svar.. jeg har kun spørgsmål..

Huske der er ingen engle, guder.. eller demoner.. der er kun os, og vi er med til at skabe den verden, og de rum vi lever i..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Spørgsmål igen er publiceret 22/08-2024 14:41 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.