29 dage siden

profil kig

At overliste en seksårig
Olivia Birch...
9 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
8 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
12 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
12 år siden
Det er ikke let
Baru
2 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Hej dagbog, - Jeg var selvfølgelig hjemme ved min far, - så han ikke er alene hele dagen. Jeg ved han føler sig ensom.. Han havde lavet fromage, og jeg ved godt det er hårdt at sige.. men jeg sagde, at jeg ville ønske at mor havde været der, for hun ville ha glædet sig over at smage den fromage. Den var god...

Jeg synes bare, at han et eller andet sted skal vide, at jeg også savner hende. At han ikke er alene om det.. at kunne dele smerten, imens vi prøver at få det bedste ud af livet.

så har jeg været inde for at kigge på min profil, - for at se, om den var som den skulle være.. altså fortalte, at jeg ikke længere er søgende. Det er den, - mine sidste ord på profilen er..

"Jeg har altid besøgt mine forældre, men de sidste 2 år, har jeg prøvet at være der for min kræft syge mor. Hun døde den 1.1 2024. Jeg var ved hende hele natten. Det var svært, men en mand som mig gør det, der skal gøres.. og hun var altid stolt af mig..Familie! Det jeg sætter mest pris på.. vær der for din!
--
Jeg har droppet søgnigen. Det slog mig.. "du har brugt din tid på at kysse med skorstens fejeren".. hvis du står der nu, så er det for sent! Du gav din bedste tid til en anden.. og imens lærte jeg at klare mig uden dig.. fandt mening med livet, uden dig! stod op til den største sorg og krise, alene! Klar på endestationen? nu kører toget blot forbi "

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget profil kig er publiceret 20/08-2024 21:11 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.