1 måned, 1 dag siden

Info samling

Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 23 dage siden
Hej dagbog, kort ting.. jeg har prøvet at samle info omkring det paranormale. Jeg er hovedsaglig skeptisk, og tænker der er en del indbildning, løgn og fup, af folk der søger penge og eller berømmelse. Motivation er en vigtig faktor. Alt dette bør og mere bør lægge først for, inden man blindt tror på hvad som helst. Dette sagt, så forsøgte jeg at bore lidt i, hvad min brors kone havde oplevet af den slags, eftersom min bror virkede skeptisk men alligevel mente at han havde oplevet noget. Dette fanger selvfølgelig min interesse. I min jagt på viden, en jagt jeg altid er i gang med.. da min største drøm er, at vide så meget som mulig, og at ha det mest rigtige billede, af den verden jeg lever i.

Da jeg opfangede at hans kone kunne lide gysere inden vi tog ud for at spise, så spurgte jeg hende bagefter om hun havde set slapped ham videoerne på youtube, jeg viste hende en, da det er spøgelses historier.

De ved godt, at jeg ikke tror på det overnaturlige.. så jeg var nød til at vise, at jeg kiggede efter viden. Det viste sig at kanin hullet var større end først antaget..

Min brors kone fortalte om flere oplevelser hun havde haft.. hun havde set sin døde mor smile i gangen. Hun havde været på besøg hos sin datter i dennes lejlighed, hvor noget bevægede sig. Hørt fodtrin på trapper, hvor der ikke burde være nogen, og min hun fortalte hvordan min bror skulle ha set en afdød onkel, der ikke ville sætte sig ned..han identificerede ham via et billede.. samme person, som konen havde set flygtigt til en side.,

Hmm, - det er svært at gengive det fortalte helt nøjagtigt her...men det er tæt på.

Jeg er sikker på, at hverken min bror.. hvis han kan bekræfte sin kones historie.. ville tale usandt med vilje, - der er ingen potentiel økonomi i det.. tilbage står der, at hjernen under press kan have defekte øjeblikke. Vores hjerner er ikke så pålidelige som vi gerne vil gøre dem til..de er biologiske, og fyldte med potentielle muligheder for fejl information.

Jeg afviser med dette på ingen måder hendes oplevelser; jeg er interesseret, da jeg ikke selv har de store oplevelser... selvfølgelig, ville jeg også mistænkte min egen hjerne for midlertidig "defekt" i mangel på bedre ord.. hvis jeg skulle opleve noget.. men det er i det bekræftede, at min interesse for alvor vækkes... Jeg samler stadig info.. og vil altid samle på konkret info, fra pålidelige kilder. F.eks burde ingen der ikke kender min brors kone, kunne ha en sikkerhed for, at hun ikke talte usandt. Man skal helst kende folk, før man kan vide om de ellers er troværdige. Samt 2. Håndsfortællinger har det med få løse aspekter, der gør dem upålidelige for andre, end dem de oprindeligt blev fortalt til.. 1 fejr.. 10 høns.

Men for mig, er min jagt igang.. skeptisk, samler jeg info.. er det hjernen der under press fejler.. eller er det virkeligt.

En lille godnat joke,.. ved du hvorfor jeg hader når folk viser mig et kors? - det er fordi jeg et allergisk overfor bullshit.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Info samling er publiceret 26/03-2024 23:33 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.